3 spil app’s som du kan bruge i ferien

3 spil apps til sommerferien

Sommerferien er ved at være over os, og er du studerende, så har du måske allerede fået sommerferie. Sommerferie er lig med masser af afslapning og hygge med familie og venner, og for mange skal fridagene bruges til at rejse rundt i landet, eller måske ud i den store verden.

Sommerferien er også den tid på året hvor vi måske spiller flest spil, da spil er hyggeligt og ikke mindst socialt. Der bliver spillet stangtennis i haven, kongespil, krocket og hvad der ellers findes af sjove sommerspil til haven.

Det er dog ikke kun udendørs spil som er et hit – spil til smartphonen er også noget som vi sørger for at have med os, når vi skal på ferie. Spil på telefonen er nemlig genialt hvis der skal slås lidt tid ihjel under transporten, eller når man sidder og venter på flyet i lufthavnen, osv.

BDlive.dk har fundet 3 app’s til dig, som du måske vil finde underholdende i sommerferien, og vi har listet dem herunder, med en kort beskrivelse.

Spil krydsord via app

Krydsords appVi elsker klassiske spil som krydsord, skak, Sadoku, osv. Spil hvor hjernen skal i brug, og som dermed er med til at holde os skarpe.

Krydsord er et af de mest populære tænkespil, og det har været spillet flittigt siden det første gang blev udgivet i 1913 af opfinderen Arthur Wynne fra England.

Når folk spiller krydsord i ferien, er det ofte i forbindelse med køb af et blad/magasin, da der typisk findes et par sider med krydsord, eller er ekstra hæfte, som hører med til i ferien. Blade og magasiner er dog efterhånden gået ud af mode, da vi i stedet læser disse nyheder via vores smartphone. Derfor er krydsords app’en genial, da den sparer dig for at købe et blad, som du måske alligevel kun får læst et par enkelte artikler i alligevel.

Krydsords app’en er udviklet af b.la. Kryss.se – som er en svensk krydsords portal. Selvom siden er på svensk, kan der dog sagtens spilles fx. engelske krydsord.

Du finder krydsords app’en her.

Candycrush – pas på, stærkt vanedannende!

Candycrush spilletJa du kender måske allerede Candycrush, og måske er du allerede er træt af det, inden du overhovedet har prøvet det, hvis du har fået spilanmodninger fra dine venner på FB!

Det er dog ikke til at komme udenom Candycrush spillet, hvis du gerne vil have gratis, og sjov underholdning på farten, da spillet simpelthen er genialt lavet, og der findes flere tusinde levels, så man gennemfører det ikke lige med det samme.

Candycrush er et tænkespil, som måske kan sammenlignes en smule med fx. spil som Tetris, mfl. Efterhånden som du gennemfører levels, stiger du i også i sværhedsgrad, og du kan nå til punkter i spillet – hvor du overvejer at give op, da du simpelthen ikke kan komme videre.

Du kan læse mere om Candycrush, og downloade spillet på deres offcielle hjemmeside her.

Bomba Drink  – drikkelegs spil 

Bomba Drink - Drikkelegs appSkal du på ferie med vennerne og er du gammel nok til at drikke, så er denne drikkelegs app måske noget for dig.

Bomba Drink er et quiz spil, som i sin enkelthed går ud på at besvare det spørgsmål man får stillet, inden tiden udløber. Når du har besvaret spørgsmålet korrekt, giver du telefonen videre til den næste, osv.

Den person der taber – er den som enten ikke kan svare på spørgsmålet, eller som holder telefonen når bomben går af.

Typisk kan der spilles med at man skal drikke “tåre” eller at der skal gives omgang.

Du kan downloade app’en her.

Vil du gerne læse mere om sjove og gode app’s til iOS og Android – så kan vi anbefale at tage et nærmere kig på siden Telepristjek.dk. De opdatere dagligt med mobil og app nyheder, og samtidig med kan du sammenligne priser på de nyeste mobiltelefoner.

Share gerne med venner...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest