Sådan anskaffer du drømmebilen billigere

Flexleasing - sådan virker det

De fleste drenge og mænd har en drøm om at de en dag får råd til at købe en eksklusiv specialbil Ala Porsche, Ferrari eller måske nogle opgraderede versioner af Audi og Mercedes.

Men med de afgifter vi har i Danmark kan det værre svært at udleve denne drøm for mange, da afgiften og momsen simpelthen gør det umuligt for den almindelige dansker som ikke er millionær.

Men der findes måder at omgås registreringsafgiften en smule og derved spare penge på specialbiler, og det er fuld ud lovligt, og er rent faktisk blevet vedtaget i en lov i 2009 af regeringen/SKAT selv – så længe man blot følger de retningslinjer/love der er.

Nøglen til en billigere eksklusiv bil hedder: flexleasing, og vi vil fortælle mere om det herunder, samt give et priseksempel på leasing af en specialbil.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er siden 2009 blevet den mest populære leasingform, efter at SKAT ændrede loven for registreringsafgiften, efter en dom fra EU, som skulle sikre ensartede forhold i Europa.

Herefter er det blevet muligt at betale registreringsafgiften ratevis hver måned igennem et leasingselskab – og man slipper derfor at skulle betale det fulde registreringsafgift beløb for bilen når man køber/leaser den.

Netop derfor er flexleasing at foretrække hvis man gerne vil have fingrene i en specialbil som Porsche, Mercedes, Audi, mfl. Da der ikke skal betales 180 % i afgift af bilen, men i stedet bliver der betalt et mindre månedligt beløb igennem leasingselskabet.

Bruges af mange i branchen

Dette er ikke noget hemmeligt trick eller på nogen måder ulovligt, og leasing på denne måde bruges af mange indenfor bil branchen , og går også under ordet ”privat leasing”. Dog bruger mange ordet flexleasing når der er tale om leasing af eksklusive sportsbiler, mm. Da der kan spares ekstra mange penge på afgiften her, da de selvsagt er væsentlig dyrere i indkøb.

Flexleasing forbindes også ofte med biler som er mere end 3 år gamle, da afgiften herefter falder på bilen.

Vilkårene for flexleasing er også en smule anderledes end fx privatleasing – da aftalen i de fleste tilfælde kun dækker bilen, og ikke dertil hørende service, eftersyn, reparationer, mm. Ligeledes er bilens værdi under leasing perioden, leasingtagers eget ansvar.

Vil du gerne vide mere om flexleasing af specialbiler – så kan vi anbefale at læse mere hos Andersenleasing.dk

Priseksempel på leasing af specialbil

For at sætte det hele i perspektiv, vil vi herunder give dig et priseksempel på leasing af en specialbil i Danmark.

Eksempel:

Bil: Audi S8

Købspris: 662.000 kroner uden afgift/moms

Kilometer antal: 10.000 km

Årgang: 2012

Pris ved flexleasing:

Udbetaling og levering: 289 000 kr.

Leasingydelse pr. måned: 24 705 kr.

Kontraktoprettelse: 7 500 kr.

Kilde: Specialcars.dk

Er du ikke tilfreds med registreringsafgiften?

Synes du ligesom rigtig mange andre danskere at registreringsafgiften ikke er fair i Danmark – så kan du deltage i underskriftsindsamlingen på denne hjemmeside: http://registreringsafgiften.dk

Det har mere end 41.000 mennesker allerede gjort udelukkende på denne hjemmeside, og der har i den seneste tid været en del omtale omkring problematikken i medierne.

.

Share gerne med venner...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest