Tag dine ansatte med på action præget teambuilding & events

Er du virksomhedsejer, og vil du gerne gøre lidt ekstra for dine ansatte – så vil vi i dette indlæg sætte fokus på nogle fede events, som du kan tag dine medarbejdere med til.

Og hvorfor skal jeg så bruge penge på at tag mine ansatte med til nogle super sjove events tænker du – da det jo bare er en ekstra omkostning? Det er der flere gode grunde til – men et par af dem har vi listet herunder.

  • Du styrker sammenholdet i blandt din ansatte. Det er både socialt, men også hvordan de kan håndtere sværere og mere pressede situationer.
  • De ansatte vil få fornyet motivation, og måske ligefrem kommer tilbage på arbejde med en masse nye ideer, som kan forbedre processen i den virksomhed.
  • Du kan spotte svagheder og styrker, som du måske ikke tidligere havde set i de ansatte. Mm…

Vi har fundet siden med de fede events til din virksomhed

Hos BDLive.dk er vi nørder, men vi kender også til vigtigheden i et godt og sundt sammenhold i virksomheden. Og da vi forleden faldt over firmaet AWA (after work arrangements) var vi simpelthen nød til at skrive et indlæg om det.

AWA tilbyder nemlig nogle super cool teambuilding og hangout events for virksomheder, og tjek lige om nogle af disse events ikke lyder tiltrækkende?

Bodyflight – prøv hvordan det føles at være vægtløs og flyve. Med dette super fede flyvekammer, kan du holde dig svævende med hjælp fra professionelle instruktører. Det er action når det er bedst, og med sikkerhed noget dine ansatte vil finde sjovt og grænseoverskridende.

Opklar et mord – er det perfekte teambuilding event. Her skal teamet opklare et mord, som ved første øjekast ikke ligner et drab. Der er dog hurtigt beviser som peger på noget andet, og det er dine ansattes opgave at finde frem til morderen, ved hjælp af samme fremgangsmetoder som politiet bruger, mm.

Flipper – skal dagen sluttes af med sjov og konkurrence, så tag de ansatte med ud og spil flippermaskiner. Disse sjove maskiner fra 80 og 90’erne kan få konkurrence gnisten op i selv den kedeligste medarbejder. Dyst i konkurrencer, samtidig med at der serveres en god afslutnings drinks eller øl, i hyggelige oldschool omgivelser.

Dette var blot et lille udvalg af de sjove og anderledes events AWA byder på, vil du gerne læse og se mere mere, så besøg A-W-A.dk.

.

Share gerne med venner...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest