LIR: Design dit eget personlige cover

Design coveret på din smartphone

Smartphones og tablets er blevet en del af de fleste menneskers hverdag, og man kan snart ikke opsnuse den gammeldags mobil mere. Det er der ikke noget at sige til, da smartphonen efterhånden har fået så mange funktioner, at de hjælper os med mange praktiske ting i hverdagen.

For mange er smartphonen dog andet end et redskab og mobil – det er også en genstand som de bruger til at sende status symboler med (uanset om de vil kendes ved det eller ej). Et godt eksempel på dette, er fx. når den nye iPhone udkommer hvert år – så står folk i kø flere dage før, blot for at få den nyeste model, da de selvfølgelig vil eje det nyeste og smarteste først.

Der er blot en ulempe ved at alle vælger at få næsten den samme smartphone, og det er at de ligner hinanden. Ofte er det kun beskyttelses coveret som skiller sig ud, og netop derfor er det også blevet utrolig populært at anskaffe sig et cover som er anderledes end vennernes.

Nu kan du designe dit eget cover

Covers kan dog også blive kedelige i designet, men sådan behøver det ikke at være – for nu er det nemlig muligt at designe sit helt eget personlige cover.

Der er i det seneste år dukket flere og flere firmaer op, som tilbyder at man kan designe sit eget cover online, og efterfølgende får man det printet og sendt med posten. Det er en mega smart feature, og er allerede blevet et stort hit i Danmark, men også internationalt.

Et af disse nye sider som tilbyder design af sit eget cover, hedder Design-Cover.dk – og her kan du hurtigt og nemt uploade det grafik, billede, tekst, mm. Som du ønsker at udsmykke dit cover med, og efterfølgende vil det blive printet på en UV printer af høj kvalitet, og shippet til dig. Fragten er gratis – så det er faktisk kun design funktionen som tager lidt tid, men det er jo selvfølgelig op til dine designer evner og fantasi, hvor langtid det skal tag.

Så er du træt af at fx. din iPhone 6, iPad eller anden smartphone ligner de andres – så kan du altså nu skille dig en anelse ud, ved at lave dit eget personlige TPU cover (silikone cover som overlapper fronten). 

Vil du gerne vide mere om fx. design af et iPhone 6 cover, eller den større iPhone 6 PLUS – så kan du læse mere her. 

Synes du ikke din kreativitet rækker til at designe et cover selv, så kan du også gøre ligesom hovedparten, og købe et alm. cover, og her kan vi anbefale at tag et kig forbi Smartmall.dk – da de har et stort udvalg af mobil tilbehør til nogle fornuftige priser.

.

Share gerne med venner...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest